Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 20 February 2011

Look i'm NAKED!!!!!!!

Wahahahhahaa..mesti ada ja yg laju kan bila tengok tajuk n3 tu....
Haisss!!!! tak senonoh tau..tak kan la i nak buat cam tu kot..Ngeeeee...Buruk perangai ja.....Kikikikikikiki....Dah!..tok sah gatai nak bayang2 plak...Wahahhahaaaaa....


Apa respon korang bila orang yg korang tak kenal...bleh hantaq msg macam ni...Iskh!!! rimas tau...Tapi syukur la..dia tulis ja..Nasib dia tak tunjuk profile pic lucah2 macam biasa kak D kena tu...Ngeeee....






Doiiii yaiiii!!!!!....bengap jap pagi2 ni.. Dah makin melampau mamat ni...Tak reti bahasa..dah org tak layan tu..jangan la duk hantar msg lagi...Asal sue on ym ja..manjang la dia ja yg send msg dulu...Sue kan on mobile..so manjang dia hantar msg gak........Ntah macam mana la mamat ni bleh ada dlm list sue..Ntah bila plak acceptnya...Rasanya sue tak accept pun mamat ni....Haru betul la....Ni la sbb nya sue ssh skit nak accept sapa2 yg nak add ym dgn sue....

Tengok!!!..dia merenyam gatai mcm tu pun ...sue still jg gak nama baik dia lg...Siap tutup id dia lg...Bukan apa...takut gak..kot2 mamat tu blogger gak..Kang tak pasai2 kena hentam lak dia....Hehehheheh....Sian mamat ni meroyan sorang2....Ai tak sudi nak layan u ya.....Kalo rasa nak satu donia tgk gambo NAKED u tu..sila la tunjuk...I letak kat sini nanti...wahahahhahahaaa....

5 comments:

zati embong said...

sue ckp xde selera nk tgk.haha

ijan said...

Ni macam spam je Kak Sue... ada function untuk block sender rasanya.. cuba kak Sue tengok.

sue said...

Zati embong:Ya la..mau meroyan dia kalo cakap mcm tu kot...wahahahahhaaa...tak laku..tak tingin nk tgk..

Ijan: Erk!..spam..ya ka...Doii yaii tak reti akak ni..Heee

suffer8zine said...

hekkkk spam bi

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

ieda said...

haa ada jugak terima tuu dik
virus kuut .. :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "