Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 12 February 2011

My Birthday

OMG..Dah tua lagi setahun.....
Ya..today is my birthday.....

Thank's pada kawan2 yg wish happy birthday kat wall fb sue...
Sue sangat2 hargainya..

And pada yg kirim hadiah tuk sue..
Terima kasih banyak2...sue sangat2 menghargainya juga..Terharu tau.....

Ok!...malam ni maybe sue akan up n3 pasal GA ya...Khas tuk u all semua yg sudi menjadi sahabat sue (^_^).
Muaahhhhhh!!!!!!...sayang korang semua....

6 comments:

lemongrass said...

Happy birthday Sue. May your life be always blessed. Semoga semua doa yg dititipkan utk Sue di hari ini dimakbulkan Allah.

zati embong said...

Happy birthday Sue O.o

sue said...

Tq kak LG and zati...(^_^)

Amni said...

happy birthdaya dear... moga panjang umur.. murah rezeki... berjaya dunia dan akhirat.... aminnn...

Faizaharis2 said...

hepi besdayyyy... semoga dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki ... AMIN

eynda said...

Happy belated birthday sue :-)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "