Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Salam jumaat

Assalamualaikum...
Cepat ja masa berlalu..dah jumaat dah hari ni. Esok cuti lagi....Heee....

Emmm..sue tak sempat nak berkunjung balas lagi ke blog kawan2 yg join GA sue..
Alhamdulillah...ramai juga yg sudi join first GA sue ni...Insyaallah..slow2, sue akan jenguk n3 korang tu ya...

Disebabkan sambutan yg diberikan adalah menggalakkan..maka akan ada hadiah sampingan lagi untuk yg bertuah .....

Dan insyaallah sue berbesar hati nak buat GA lagi pada masa akan datang.

So..korang..sempat lagi nak join GA ni ya....Hope dengan adanya GA ni..dapat kita sama2 mengukuhkan ukhwah sesama kita...Saling berkunjung balas mengeratkan silaturrahim di alam maya ini...

Tengok!..ada juga kebaikannya kan kita berblog ni ..Heee....(^_~)..Thank's tu u all yg sudi menjadi sahabat sue di alam maya ni...


No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...