Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 18 February 2011

Salam jumaat

Assalamualaikum...
Cepat ja masa berlalu..dah jumaat dah hari ni. Esok cuti lagi....Heee....

Emmm..sue tak sempat nak berkunjung balas lagi ke blog kawan2 yg join GA sue..
Alhamdulillah...ramai juga yg sudi join first GA sue ni...Insyaallah..slow2, sue akan jenguk n3 korang tu ya...

Disebabkan sambutan yg diberikan adalah menggalakkan..maka akan ada hadiah sampingan lagi untuk yg bertuah .....

Dan insyaallah sue berbesar hati nak buat GA lagi pada masa akan datang.

So..korang..sempat lagi nak join GA ni ya....Hope dengan adanya GA ni..dapat kita sama2 mengukuhkan ukhwah sesama kita...Saling berkunjung balas mengeratkan silaturrahim di alam maya ini...

Tengok!..ada juga kebaikannya kan kita berblog ni ..Heee....(^_~)..Thank's tu u all yg sudi menjadi sahabat sue di alam maya ni...


No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "