Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Mee Kari Sempoi

Assalamualaikum...
Malam u all...
Makin malas nak update n3...Heee
Key!....N3 kali ni..just nak share menu untuk malam ni..
Lama rasanya dapur tak berasap..Dari balik bercuti hari tu..sampai la ni..boleh dikira lah bapa kali sue masak..Heeee...Ya la..masak pun bukan ada sapa nak makan kan...

Okies!..malam ni jamu mee kari saja ya...Tu ja yg mudah dan simple....Resepi?..Tak payah la...Tu main campak2 ja tu..Nak yg betul u all google ja lah sendiri ya resepinya...



Key!...Selamat malam...Tido awal ya..Esok nak keja dah..(^_^)


2 comments:

suffer8zine said...

alamak sedapnya

Terkini : Kanak-kanak Ada 26 jari

Mia-Ina said...

sedap.sedap..mkn membara nak memasak lg nie...yahoo :-)

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...