Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 13 February 2011

Mee Kari Sempoi

Assalamualaikum...
Malam u all...
Makin malas nak update n3...Heee
Key!....N3 kali ni..just nak share menu untuk malam ni..
Lama rasanya dapur tak berasap..Dari balik bercuti hari tu..sampai la ni..boleh dikira lah bapa kali sue masak..Heeee...Ya la..masak pun bukan ada sapa nak makan kan...

Okies!..malam ni jamu mee kari saja ya...Tu ja yg mudah dan simple....Resepi?..Tak payah la...Tu main campak2 ja tu..Nak yg betul u all google ja lah sendiri ya resepinya...



Key!...Selamat malam...Tido awal ya..Esok nak keja dah..(^_^)


2 comments:

suffer8zine said...

alamak sedapnya

Terkini : Kanak-kanak Ada 26 jari

Mia-Ina said...

sedap.sedap..mkn membara nak memasak lg nie...yahoo :-)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "