Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 2 August 2010

WP1 & Epilog Syurga Cinta

Salam semua..Heee..
Hari ni balik awal skit (skit ja la..patutnya kul 4.30 dah cabut..ni dak..lambat juga balik.huhuhu)..
Bulan ni dah start ambik waktu anjal..Ambik WP1..so kena masuk keja kul 7.30 pagi..Haru2..kelam kabut kuar rumah kul 6.30 pagi tadi.
Tak masak hari ni..cik hb dah membungkus lauk..Ni kes kul 5 cik bini dia dah call tanya bila nak balik..Nak cover baik la tuh!..huhuhuhu..baik masuk kul 8 kalau lambat juga baliknya..

Sampai rumah dekat 6.30..makan awal hari ni sambil layan cita baru di TV3...Mula2 ni tengok macam besa2 ja cita ni..Tapi tak tau la mcm mana nanti..Baru mula kan..masih blum hangat lagik..Lagipun..nampaknya, ada chance le layan cita ni..coz skang dah balik awal..hehehhe



~ Gambo credit to fb TV3~


Ok..tiba masa untuk bermalas2 an..sambil mencuba sauna pant yg baru..ekekekeke..Daaaaa

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "