Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 4 August 2010

Meraban pepagi

Salam!..Selamat Pagi
Ni n3 version pepagi buta..Ekekkekee
Hari ni last keja untuk minggu ni ja la...Last n3 untuk minggu ni juga and last berfb untuk minggu ni juga.. Waaaa...nak buat mcm mana..laptop kan still tak ok lagi..Alamat mati kutu la nanti macam ni... Tapi balik keja petang ni akan ada berlaku sesi untuk cuba menyeludup laptop adik..Jika berjaya..ibh_sue akan online di fb dan blog ini akan ber update..hehehhehe Kenapa sue merapu meraban macam ni?..Nak tau kenapa? Ia adalah keranaaaa.......
*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*
*
*

KAMI NAK BALIK KAMPUNG


Ingat Kak Hana ja bleh cuti2....i pun sama tau...Cuma tempat kak hana sejuk..tempat yg sue nak tuju ni hangat..uiiiihhhh....(^_^)

Kak Hanaaaa...sue pun bercuti juga la...hehehhehehee

2 comments:

Kniedaz said...

selamat bercuti ^_^

adianiez AIDA said...

amboi happy nyer nak balik kg... hati hati di jalan raya :-D

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "