Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 10 August, 2010

Last ucapan

Passttttt!!!!!..Ada pengumuman tak? ( i di off lg tau..tak dak siaran langsung..hahahha)
Esok pose ya..Hehehhehe..dah tentu2 esok pose kan...

Pi terawikh malam ni...

Pikir..pikir cepat..apa menu nak jamu family sok sahur..

Aiipp!..jan ada yg coba2 nak gastrik lak sok... tak aci :p


Nan yg sedang diet..ni lah

Waktu terbaik untuk diet diet diet hehe. Sambil menyelam minum air . Tapi tunggu time buka pose dulu lah yer..batai pose i tak jamin..


Ok!..
SELAMAT BERPUASA..


3 comments:

ijan said...

Jom kite sama2 selam sambil minum air..hehe... selamat berpuasa :)

kak ina kl said...

salam..bila nak bersahur kena masak simple ajer..klu msk beria..anak tak makan sgt pun..

izyanty collection said...

selamat berpuasa...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "