Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 16 August 2010

Jawab Tag & Award

Jawab taq and amik award dari rakan blogger dari seberang..Thank's Deetha..Sue try jawab ya..



Soalannya :


Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
Jawab : Uiihh!!..memang panas..cuaca la yg panas..heee..Nasib puasa..kalau tak dah togok air byk2 nih..

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?

Jawab : Memandangkan masa taq ni dibuat menggunakan komputer off dah sue sedang berada di off ( aarr time rehat ya skang ni) Maka inilah wallpaper yg sue gunakan. Gambar masa pergi Sanggar Kerja Jabatan di PD tahun lepas..Mana gambo sue?..Sila carik sendiri ya..hahahahah

Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..?
Jawab : Loo..cita?..Dah cerita dekat jawapan no2 la..sama ja..

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?
Jawab : Alamak!!..tak ingat la..Yg pasti tahun ni blum lagi..


Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?
Jawab : Oooo..baru tadi..Lagu sudirman..Salam terakhir..Tu pun sebab tgk kat status fb kawan..So..bukak la..

jawapan di bawah ini telah disambung buat dekat rumah pula..ekekkee

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
Jawab : Sambil tengok cita Smallville (eh!..tb yg tgk sue la..sue sibuk ngadap lappy ja..heee

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
Jawab : Errr..IDA, ACIK and yg paling sweet sgt..dlm Familly dipanggil CIK DADA..Aaa..ada la yg gelakkan tuh!..


Soalan 8: Tag lagi 5 orang...
Jawab : Hmmm..... Nak taq sapa nih..Tak bleh skip ka..Huhuhuh..geng masak tentu dah byk yg kena taq nih..Key lah..sue nak taq....

1. Mia Ina
5. Sha

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Jawab : Mia Ina..Seorg Guru yg berjiwa kental dan tabah..Passttt!!..dah nak kawen dah tu..Sekarang tgh dlm fasa yg membahagiakan..heheheh

Soalan 10: Katakan sesuatu pada orang no. 5...?
Jawab : Sha!..kawan maya baru sue..Juga menggunkan rx-lite..skang tgh pregnant..Take care sha..jaga kesihatan ya.

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?
Jawab : Err..ada!..saudara seislam..hehehhe..Kak ida ni pun kawan maya sue juga..Juga kawan diet sue..Kak?..diet mcm mana?..ok! (^_^)

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
Jawab : Kak Eynda!..Mama hannah..cute girl yg banyak akai ni..Hot mama la juga..Juga kawan maya sue..

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
Jawab : Akakakkaka..kata2 cinta?..Abis la tie..

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..
Jawab :
(1) Kawan jumpa di dunia maya
(2) Suka masak-memasak juga
(3) Geng diet..Depa ja yg berjaya..sue?..masih dlm perjuangan..akakakkakaa
(4) Kawan se off dgn sue..
(5) Baik hati semua... ahahahaha


Ok deetha..sue dah siapkan taq ni..Fuhh!!!..berpeluh nak menyiapkannya...

( ini adalah auto n3..disiapkan awal2 pd sabtu lepas..di off..tapi post untuk hari ni..aci tak?..ekekekkee)

3 comments:

adianiez AIDA said...

aduh sue sayang, aida tak dpt baca ler post ni. tulisan nyer samar-samar. mata ku walaupun da empat, tapi fail hi hi hi...

ieda said...

aduhh dikkkkk panjangnyer TAQ niehhh .. huhuhuhuh ko tahu kan akak nieh jenis payah nak buat TAQ .. huwaaaaaaaaaaaaa

akak usahakan jua .. entah bilerlahhhh hukx3

eynda said...

Sue...akak dah pernah buat...thanks ye sebab ingat kat akak :-)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "