Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 21 August, 2010

Iskh! iskh!..kes cilok la ni

Ishk!..iskh!..tak baik tau buat mcm tu..Sebenarnya..sue dah pernah masuk sebelum ni kat rumah si tut ni..Kes meraban nak carik resepi la ni..Masuk2..mmg menu2nya mcm pernah dilihat..

Alih2..pagi ni..tgk kat rumah CMG and Ros..betul la rupanya..semua menu dan gambo yang sue tgk tu adalah hak mereka..kes kena ciplak la ni..Memang sebijik dik oii..sah2 tu gambo depa..Cuma tang watermark ja dah tak da coz dah dicropkan..Tak caya korang tgk la sendiri..Tak payahla sue addkan link org tu..Nak tau..pi ja ke rumah Ros dan CMG..

Iskh!..ishk!...Nasib la..gambo2 dalam blog nih tak lawo..tak selera pun tengok..kalau tak..kena copy juga agaknya..hehhehe..

1 comment:

ieda said...

yer ker dik .. heheh musti org tuu jenis x pandai masak kan .. senang jerk duk ciplka menu org ... mcm2 hal dlm dunia nieh heheheh

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "