Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Watsons- PASSPORT



Salam..hari ni terlebih rajin skit..Update kerap skit.
Ok..sue just nak cakap..Sue dah sign in dan dah ada KAD WATSONS ni.
Ya la..sue memang selalu beli barang peribadi kat situ..Mula2 tu mmg tak mo sign in sebab takut kena renew tiap tahun..



Masa membeli kat Watsons Sg Long..budak kaunter tu suruh sue join memebr kad ja..untung katanya..Dan akhirnya dia berjaya memujuk sue untuk sign in member setelah diyakinkan bahawa ia valit seumur hidup...

Mula2 ..kita akan dapat passport ni ya..yang mana dalamnya ada Kad dan Gift Voucher...

Tengok!..banyak kan gift vauchernya....

Lepas tu sila la activate kan kad kita tu kat web watsons..Oh ya..kita beli ja kad member tu dengan harga RM12 secara automatik kita dapat points 200 ya...

Ok! more info boleh klik SINI ya....

Selamat bershopping
EARN...ENJOY...EXPLORE..(kikikiki pinjam sat ayat watsons)




4 comments:

Mrs Kelly Walther said...

Salam

Saya pun dah jadi member kat Watsons...memang berbaloi...

ieda said...

cam best nie ... akak x rajin berbelanja di watson nie ..
kalau setakat beli lipstik ada lah heheheh

yott said...

watson lbh best dari guardian..

Alin Marlini said...

cam syok jek..tapi skrg tgh giat kumpul stem guardian...

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...