Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tertipu tau...

Terkejut betul bila tengok berita yg kicap pun dah ada yg TIRUAN..Paling haru..kicap favorite i tau..KICAP CAP KIPAS UDANG...Napa lah jadi macam tu ya..kalau ya pun nak untung..Jangan la sampai aniaya orang @ pengguna.

Meh sue nak share skit info pasal kes tiruan ni yang sue dapat melalui fb...Kalau tgk pada info tu..Maklumat tu diperolehi dari blog Teratakarmo...Sue share sikit ja..Lain2 boleh pi baca sendiri kat blog Teratakarmo ya...Thank's pada tuan blog sebab kongsikan info tu...Huuuuhuhu..Sedey tau..Kicap kesukaan tu...



Kejam korang tau..pi la ciplak menda lain..napa kicap ni plak yg nak diciplak...


3 comments:

ieda said...

aduhh akak pun suke kicap nie ..
nie yg riso nie :)

wida said...

my peberet kicap gak!

sue said...

Kak ieda ..wida..tu la..naya ja..kicap paberet kita kena ciplak..huhuhu

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...