Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 17 December 2010

Tertipu tau...

Terkejut betul bila tengok berita yg kicap pun dah ada yg TIRUAN..Paling haru..kicap favorite i tau..KICAP CAP KIPAS UDANG...Napa lah jadi macam tu ya..kalau ya pun nak untung..Jangan la sampai aniaya orang @ pengguna.

Meh sue nak share skit info pasal kes tiruan ni yang sue dapat melalui fb...Kalau tgk pada info tu..Maklumat tu diperolehi dari blog Teratakarmo...Sue share sikit ja..Lain2 boleh pi baca sendiri kat blog Teratakarmo ya...Thank's pada tuan blog sebab kongsikan info tu...Huuuuhuhu..Sedey tau..Kicap kesukaan tu...



Kejam korang tau..pi la ciplak menda lain..napa kicap ni plak yg nak diciplak...


3 comments:

ieda said...

aduhh akak pun suke kicap nie ..
nie yg riso nie :)

wida said...

my peberet kicap gak!

sue said...

Kak ieda ..wida..tu la..naya ja..kicap paberet kita kena ciplak..huhuhu

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "