Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (1) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (5) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (233) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (13) Menu Mudah (9) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

My Little Bride



Sapa pernah tengok cerita ni angkat tangan...Ekekekkee...sengal ja kan..Angkat
hujung jari dah la..Sambil2 menaip kat keyboard tu buleh la angkat jari...Orang dah tengok ulang2 cerita ni..Sue baru terhegeh2 nak layan...


Sue layan cita ni malam tadi sampai kul 2 pagi..Hahahhaa..pueh hati.
Zel..Tq DVD ni..FOC lagi tu...Sue ni istimewa di hati Zel..tu pasal beli CD dapat CD FOC lagi...
(Jgn muntah hokey..ekkekekekeke..auta melambung)....Hari ni nak layan My Fair Lady pulak...Rugi beli kalau tak tengok gak.

Sweet ja masa diorang kawen...

Korang kalau nak tengok lain2 cerita boleh dapatkan melalui Akak Zel korang tu....Tapi tak jamin la permintaan korang tu boleh ditunaikan ke tidak..Maklum la dia sedang menunggu hari ja lagi tu..

Zel..mesti bb ko cumei ...Kenan muka pelakon2 cun ni..Hape2 ja lah..yg penting bb sihat dan ko pun sihat..Bisnes jg cuti lama ma.


4 comments:

wida said...

My little bride..mmg best.ni yg rase nak selongkar cd lama ni..hehe

Alin said...

aduh..sudah lamer tdk menonton drama/movie Korea ni...

~wani~ said...

dlu masa kat U slalu layan citer korea..sanggup xtido..hehe

Qienah said...

mmg bes citeni..ingt lg zmn dk uitm..giler tk cite korea..sggup jg mlm.huhu..

Masak Asam Ikan Kering Haruan

Assalamualaikum. Sesuai sangat rasanya menu asam masam macam ni kalau untuk menu bersahur. Biasa la kalau pagi  tu memang tekak li...