Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (1) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (5) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (233) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (13) Menu Mudah (9) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

My Fair Lady

Salam..
Huuu..maleh betul skang ni nak hapdet blog.
Macam ni la kalo penyakit M dah datang.

Oh!..skang tengah syok layan cita2 korea kan..
Tu pun penyebab gak tuh (alasannnnn..ekekkeke)

Ok!..CD dah diterima...Baru sampai tadi..Panas lagi. Tq Zel...pantas sekali servis ko ya..
Dalam pada tunggu hari tu..biz tetap jalan..hehhehee..

Sat lagi nak layan My Fair Lady....

Suka betul dgn pelakon2 cita korea ni..cumei2 ja muka diorg ni...Ohh!!!..mulalah nak berangan..Pok pala skit..heeee


3 comments:

ieda said...

oh akak x pernah tgk huhuhu

eynda said...

Sekarang demam citer korea kan...apa saja mesti pasal korea hehe..

suffer8zine said...

hekkk korea

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

Masak Asam Ikan Kering Haruan

Assalamualaikum. Sesuai sangat rasanya menu asam masam macam ni kalau untuk menu bersahur. Biasa la kalau pagi  tu memang tekak li...