Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 18 December 2010

Kitchen gadget Part 3

Tadi petang adik ada ajak pg satu kedai di Pekan Sg.Besi..Kak Long cakap kat kedai tu banyak barang2 perhiasan rumah yg cantik2...Teruja juga..tapi bila ingat poket dah kempis...Lain kali ja lah...

Okey..moh kita layan antara Kitchen gadget yg pelik2 dan cumei...Aiii..manjang skodeng Kitchen gadget ..hehehhehee...





Antara banyak2 Kitchen gadget kat atas ni..sue paling berminat dgn yg ke2 last tu...hehehhee..sweet ja kan..Tak payah dah hangkut buku resepi masuk dapur..Dah ada yg macam tu senang ja..maybe boleh buh byk resepi...Ada juai kat sini dak ha agaknya..hehehehee

3 comments:

ieda said...

wah2 memang dasat lah dikk .. :))

suffer8zine said...

wahhhh idea2 penciptaan yg best

Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

Faizaharis2 said...

waahhhh bestt nyerrr.... senang idopp kt dapor kan... mana nak cari ek... yg utk jagung tu menarikk laa

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "