Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Kitchen gadget Part 3

Tadi petang adik ada ajak pg satu kedai di Pekan Sg.Besi..Kak Long cakap kat kedai tu banyak barang2 perhiasan rumah yg cantik2...Teruja juga..tapi bila ingat poket dah kempis...Lain kali ja lah...

Okey..moh kita layan antara Kitchen gadget yg pelik2 dan cumei...Aiii..manjang skodeng Kitchen gadget ..hehehhehee...





Antara banyak2 Kitchen gadget kat atas ni..sue paling berminat dgn yg ke2 last tu...hehehhee..sweet ja kan..Tak payah dah hangkut buku resepi masuk dapur..Dah ada yg macam tu senang ja..maybe boleh buh byk resepi...Ada juai kat sini dak ha agaknya..hehehehee

3 comments:

ieda said...

wah2 memang dasat lah dikk .. :))

suffer8zine said...

wahhhh idea2 penciptaan yg best

Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

Faizaharis2 said...

waahhhh bestt nyerrr.... senang idopp kt dapor kan... mana nak cari ek... yg utk jagung tu menarikk laa

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...