Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Terliur ja..

Aduih...tgk menu simple kat rumah Kak Nor..buat ayaq liur kecur ja...Sesekali makan simple2 macam tu..sgt la bestnya..mau boleh menambah 2 3 senduk dibuatnya...

Sue start dr mula balik sini sampai la kehari ni..blum pun lagi masuk dapur..ekekekekke...
makan kedai..Tu pun..sgt la hazabnya nak carik makan..Maklum la..masih dalam mood raya..kedai pun tak bukak lagi...Jawabnya..makan fastfood ajo lah...oh!..tak..semalam makan bihun sup.."sup meletop" ( nasib dah bukak kedai ni..kalau tak mau fastfood lg la menu malam kami)..I bukan malas tau..tapi saper suruh cik hb asyik la menyebabkan kami terpaksa balik keja lambat..makanya..harap maklum lah..tak terlaratnya cik isterinya ni nak mengadap dapur...

Ok!..apa menu yg terlintas dikepalo ni ketika ini....
.
.
.
.
.
.

.
.

Masak sardin
.
.
.
.


Telur dadar mayonis


.
.
.
.

Ulam-ulaman

.
.
.
.

.
.And Cicah Budu

Ekekkekeke..amacam?..ada yg terliur tak?....Selera sue ni biasa2 ja..sederhana..hahahhaa..

~ Gambo credit to cik Google ~

~ hadoi..mau ke laut cina selatan la diet sue semenjak lepas pose nih...

2 comments:

kak ina kl said...

salam dan selamat hari raya sue.makan camni pun sodap..semalam raya rumah adik ipar pun makan sardin dan telur dadar..ok per..

ijan said...

Ahhh..itu budu!! faveretku!!!

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...