Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Bantuan2..

Aduih..sue baru tau..Apa kena lagi la dgn blog sue ni..Baru td jenguk blog jaja..dia ada problem juga..Alih2 rupanya sue pun ada problem gak...
Cik min kata kalau nak masuk sini ada "malware"..Apa benda tu..Hari tu..masa nak masuk sesetangah blog and web tv3..ada warning pasal malware ni juga..so tak bleh buka..Alih2..rupanya blog sue pun tak bleh masuk sbb ada malware nih...Macam mana nak buat yer..sue dah la tak reti nak mencari puncanya..Ada sapa2 yg bleh bantu tak?..Kena virus la ni..huhuuhuhu..Nak carik info kat Google sat...Huhuhuhu

3 comments:

ieda said...

owww x tahu punn akak pasal virus nieh .. mcm mana erkk fungsi dia .. dia attack blog jer ker ..??

Cik_Nomi said...

maybe ade sticker2 yang diditect as malware kot..

mama nia a.k.a yanti said...

mayb ada iklan or link yg virus tu kot..

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...