Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 2 September 2010

Bantuan2..

Aduih..sue baru tau..Apa kena lagi la dgn blog sue ni..Baru td jenguk blog jaja..dia ada problem juga..Alih2 rupanya sue pun ada problem gak...
Cik min kata kalau nak masuk sini ada "malware"..Apa benda tu..Hari tu..masa nak masuk sesetangah blog and web tv3..ada warning pasal malware ni juga..so tak bleh buka..Alih2..rupanya blog sue pun tak bleh masuk sbb ada malware nih...Macam mana nak buat yer..sue dah la tak reti nak mencari puncanya..Ada sapa2 yg bleh bantu tak?..Kena virus la ni..huhuuhuhu..Nak carik info kat Google sat...Huhuhuhu

3 comments:

ieda said...

owww x tahu punn akak pasal virus nieh .. mcm mana erkk fungsi dia .. dia attack blog jer ker ..??

Cik_Nomi said...

maybe ade sticker2 yang diditect as malware kot..

mama nia a.k.a yanti said...

mayb ada iklan or link yg virus tu kot..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "