Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Merdeka

Belum terlambat lagi nak wish SELAMAT HARI MERDEKA rasanya..Bak kata jiya..Sila laung..MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA..3 kali tau..Jerit kuat2 sampai jiran2 dengar lagi baguih...hehehehhe

Key..nak tepek gambo poster dari cik Jiya kita nih untuk tatapan semua...

Tapi..dalam pada kita meraikan kemerdekaan negara kita..Sue agak kecewa dan sedih dgn situasi yg berlaku di negara jiran kita sekarang ni. Situasi dimana bendera kita dipijak..dibakar..negara diboikot..Apalah salah kita..Huhuhuhuhu...jangan lah situasi mcm ni berpanjangan hingga boleh menjejaskan hubungan baik yg selama ini terjalin.

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...