Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Stay opis & Ular emas

Hari ni kena stay kat opis sampai lepas maghrib..
Lepas maghrib nak terus gerak ke LCCT, ambik adik yg bercuti raya ker Sabah..
Hadoi..baru plan nak layan cerita ular emas..Episode akhir tu hari ni...Selalu ketinggalan..nasib la bleh tgk balik ulanganya kat laman web..

20hb ni nak start cita baru dah.."Siti Kelembai"..tu pun sebab terbaca n3 Cik Min tadi..hehehhe..
Cik Min ni mmg rajin update....:-). Macam manalah cita siti kelembai ni ni plak..agak2 bleh top jg ka mcm cita2 yg sebelum ni..

ooo..esok sue cuti lagi..cuti raya kali ke 2..ekekekekke..bleh plak mcm tu ya..16 hb mmg cuti umum, ambik cuti 17hb ja..total 4 hari ler bercoti. Rancang nak balik selangor plak..Raya rumah mak bapak sue la plak...Adil la tu..
Key..pada yg sambung cuti or yg ambik cuti raya kali ke 2 mcm sue..Selamat Bercuti lah ya..Kita sambung beraya lagi ya..hehehhehee...



No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...