Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Citcat.Com my Mr Dic

Apa?..Mr Dic tak der?..Hehehehhe..Jangan risay..CitCat.Com kan ada..Ni la Mr Dic sue..Senang..taip ja..kuar translation nya...Bagi mereka2 yg ala2 kureng BI ni bleh la gunakan kamus ni sebagai bantuan. Boleh translate Malay ke English , English ke Malay, English ke Chinese and English ke Indonesia. CitCat.com menyediakan perkhidmatan tersebut dengan percuma!

Kalau gunakan perkataan yg panjang ayatnya..contohnya..ayat yg satu perenggan..memang penin skit translation nya..Coz..terjemahan akan dibuat word by word..Tapi ok la kan..still boleh faham apa maksudnya..Itu yg penting tu..

Dulu paparan homepage Cit cat.Com ni lain..sekarang dah lagi cantik..background hitam..Lagi kemas la dilihat..Dulu warna hijau..and simple ja..

Okies!..sapa2 yg perlukan khidmat Mr Dic..silalah mencubanya, dengan melayari www.citcat.com.

~SHARING IS CARING~


1 comment:

ieda said...

x pahammmmmmmmmmmmmmm huhuhuh

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...