Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 27 September 2010

Citcat.Com my Mr Dic

Apa?..Mr Dic tak der?..Hehehehhe..Jangan risay..CitCat.Com kan ada..Ni la Mr Dic sue..Senang..taip ja..kuar translation nya...Bagi mereka2 yg ala2 kureng BI ni bleh la gunakan kamus ni sebagai bantuan. Boleh translate Malay ke English , English ke Malay, English ke Chinese and English ke Indonesia. CitCat.com menyediakan perkhidmatan tersebut dengan percuma!

Kalau gunakan perkataan yg panjang ayatnya..contohnya..ayat yg satu perenggan..memang penin skit translation nya..Coz..terjemahan akan dibuat word by word..Tapi ok la kan..still boleh faham apa maksudnya..Itu yg penting tu..

Dulu paparan homepage Cit cat.Com ni lain..sekarang dah lagi cantik..background hitam..Lagi kemas la dilihat..Dulu warna hijau..and simple ja..

Okies!..sapa2 yg perlukan khidmat Mr Dic..silalah mencubanya, dengan melayari www.citcat.com.

~SHARING IS CARING~


1 comment:

ieda said...

x pahammmmmmmmmmmmmmm huhuhuh

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "