Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 24 September 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER


Sue dah lama kenal Abg ben ni sebenarnya ( ya ka?..kenal di alam maya jer lah..hehehhee..) Selalu masuk blog dia gak...Tapi selalunya jadi silent rider ja..kagum dengan kehebatannya..walaupun baru ja bergiat di dunia bloger ni tapi sudah top..Sapa tak kenal Abg ben ni..sehari bleh buat n3 sampai 4..5 n3..lebih lagi ada kot..Salah seorang yg ada dlm friend list sue juga...

Akcely..dulu sue penah ada dalam blog list Abg Ben tau...Tapi tak pa..skang ni sue nak join lg dlm friend list blog Abg Ben ..Kena letak kategori ya?..Errrmmmm...letak sue dalam list "Tulis Diari ja lah..Kategori Caca Marba tak der ker?..Hehheheheh...



No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "