Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Rindu..Raya

Salam..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..dah dimaklumkan td kan yg hari Jumaat ni dah raya..
Muuuaahhhhh...rindunya nak berblogging...Tapi disebabkan masalah pada laptop ni dan ditambah dgn kesibukan dikampung ni....Baru hari ni berpeluang nak berblog..Huhuhuhuh...
Insyaallah raya ke 4 sue dah ada di KL..Hope lepas ni dapat teruskan aktiviti blogwalking ni nanti ya..

Okies...tak bleh on lama2..ada tugasan lg menanti...Okies..kawan2 semua..sekali lagi sue nak ucapkan..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...Andai ada tersilap kata terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita di alam maya ni..sue mohon ampun ya...

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...