Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 13 July 2010

tak larat

Salam..
Hari ni sue pose...Ni kes last2 minit punya hal la ni..Dah nak dekat ramadhan baru terhegeh2 nak ganti pose..


Pagi tadi gagah juga bangun sahur..Just ambik segelas rx-lite + susu ja...

So far alhamdulillah..tak rasa lapo pun..Tapi sehari ni rasa sangat letih...

Buka pose..tak tau nak makan apa...Sekarang masih lagi di off..rasanya, just ambik rx-lite juga kot..
Triffle?..ya..makanan itu masih lagi melekat dalam pala otak ni..Tapi bila kalanya sue nak buat.. Cadang..nak teruskan pose tiap2 hari..Saja..just nak bg biasakan perut ni..hehehheee

Tak per..simpan untuk projek hujung minggu ni la nampaknya...

Sementara nak tunggu berbuka ni....sue nak merayau dulu jenguk dapur orang..Buat cuci mata..akakkakakaa

Ok!..pada yg berpuasa juga..SELAMAT BERBUKA PUASA la ya..




Update :07:32 pm..
Alhamdulillah..lega..selamat dah pose ku hari ni..Just ambil rx-lite ja..Nasib stoknya still ada di off..Okies!..nak solat dulu..Daaaa...

7 comments:

adianiez AIDA said...

kalu aida confirm x pregnant, bulan pose nanti nak start minum rxlite ler... ramai kata ok... tak lapo...

ibh said...

Uihh!..ada tanda2 nak preg ka..Wahh..tahniah dulu lah..Rezeki tahun 2010 tu..ekekekeke

Jiya said...

sokk raya kakkkk!! akekekkeke

Mia-Ina said...

mia pun dok berjinak2 puasa..nasib tgl 2 days more

ibh said...

Jiya : Ko tak pose tak bleh raya..akakakaa

Mia ina: Tu lah..nak biasakan perut ni..ingat kalau diizinkan Allah nak puasa ja smpi ramadhan..hihihihi

kak ina kl said...

salam sue..selamat berpuasa dan selamat berbuka..tenguk trifle tu memang sodap..akak tak buat lagi lah

ibh said...

Tu la kak ina..kita kena buat nih..Triffle oo triffle..sodappp

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "