Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (7) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (240) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (16) Menu Mudah (13) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (2) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (19) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (3) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (9) Wishlist (6)

Perlu berubah dan mengubah

Nampaknya..sue kena juga perbetulkan sikit2 rumah ni..Yang mana rasa tak perlu kenalah diremove nampaknya..

Sue ni jenis orang yg ssh betul nak nak tukaq2..tengok sendiri la..background sue langsung tak penah tukar kan..Menda2 yg dalam ni pun ssh sue nak removekan..Tapi nampaknya sue kena juga ubah skit2..supaya tak jemu..Lagi pun td..Kak Nor kata " lately tak leh nak masuk blog sue, selalu jer dpt kesan virus kat rumah sue? Virus?..Ya ka kak..Hadoi la..Dah la agak2 lemah IT skit..Cam no nak settlekan problem ni ya...




5 comments:

Mia-Ina said...

virus pe lak nie kak sue????

ijan said...

Masalah virus ke? harap2 dapat settle cepat2 ya... tp time kite bukak tak ada virus pon. nyorok agaknye.hehhe

belogmamania said...

iye la kak..klu sy view page akk mesti dia kuar warning..contains ape ntah..dia tnye nk proceed ke x..hukhukhuk

cikmin said...

sue..cikmin amik risiko ni..mmg ada virus..dah sampai masa untuk guna templete designer...senang je tu.. :)

Anonymous said...

What's up, this weekend is good in support of me, as this time i am reading this impressive educational post here at my house.

my page :: payday loans

Creamy butter chickens

Buat kali pertama mencuba buat menu ni. Selama ni tengok saja. Tak pernah nak rasa or nak buat. Tapi ada satu hari tu, hakak terambil s...