Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

KFC la pulok!

Salam semua..
Sekarang dah kul 7.45..Sue masih lagi di office..
Lambat lagi hari ni...
Pala otak..tengah ligat pikir nak masak apa balik ni...
Dah jenuh merayau semua dapur ni..mencari menu yg simple tapi sedap..

Alih..alih...tiing!..Tetiba lak teringat..yg dapur gas kat rumah tu tengah problem..Pagi tadi tak bleh buat sarapan...(walau kalut nak pg keja..i sempat juga tau sedia breakfast tuk MIL..walau sendirik pun tak breakfast..heee..puji diri sendiri tuu).sebab dapur rosak..Aduihh!!..bleh lupa lak..
Tel cik hb..macam mana nak masak..dapur tak ganti lagi..Balik dah la lambat lagi hari ni...

Soooo...

Cik hb jawab...Kita Beli KFC jer lah..


So..nampaknya..menu kami malam ni adalah KFC ya puan2...Gantung kuali malam ni ya (ceh!..mcm ler masak..Slalu beli dan perangat ja...Akekekkkeee..masak juga ler tu kan..)



2 comments:

ieda said...

heheheh akak punn ingat nak gantung kuali mlm nieh .. tapi x bolehlahh pulokkk .. anak2 nak makan sardinnn huhuhu

sue said...

Hehhe..air tangan ibunya lagi sedap..walau pun masak sardin ja..hee

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...