Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 9 July 2010

KFC la pulok!

Salam semua..
Sekarang dah kul 7.45..Sue masih lagi di office..
Lambat lagi hari ni...
Pala otak..tengah ligat pikir nak masak apa balik ni...
Dah jenuh merayau semua dapur ni..mencari menu yg simple tapi sedap..

Alih..alih...tiing!..Tetiba lak teringat..yg dapur gas kat rumah tu tengah problem..Pagi tadi tak bleh buat sarapan...(walau kalut nak pg keja..i sempat juga tau sedia breakfast tuk MIL..walau sendirik pun tak breakfast..heee..puji diri sendiri tuu).sebab dapur rosak..Aduihh!!..bleh lupa lak..
Tel cik hb..macam mana nak masak..dapur tak ganti lagi..Balik dah la lambat lagi hari ni...

Soooo...

Cik hb jawab...Kita Beli KFC jer lah..


So..nampaknya..menu kami malam ni adalah KFC ya puan2...Gantung kuali malam ni ya (ceh!..mcm ler masak..Slalu beli dan perangat ja...Akekekkkeee..masak juga ler tu kan..)



2 comments:

ieda said...

heheheh akak punn ingat nak gantung kuali mlm nieh .. tapi x bolehlahh pulokkk .. anak2 nak makan sardinnn huhuhu

sue said...

Hehhe..air tangan ibunya lagi sedap..walau pun masak sardin ja..hee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "