Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (1) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (5) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (233) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (13) Menu Mudah (9) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Nasi lemak sempoi


Layan menu breakfast semalam..So jangan tanya la ada lagi ker tak..ekekeke...
Try simpel nasi lemak..Pengakuan!..seumur idup ni baru first time buat nasi lemak sentuhan sendiri dr A sampai Z.Biasa tu tolong2 ja orang buat..Nasi lemak adalah menu yg tak pernah tersenarai dlm list sarapan di rumah ni..
Melainkan..dibeli...Hehehehee...


Minggu ni..ke laut la dietku nampaknya....(^_^)


p/s :..Gambo sgt la tak cantik..jiya!..akak bukan tak nak guna watermark spesial tu tau..Tapi ada sebab2 yg tak dapat dielakan..Nanti bila lappy kesayangan akak ok..watermark tu akan muncul kembali (^_^)..
Waaa..windu ngan lappyku....



No comments:

Masak Asam Ikan Kering Haruan

Assalamualaikum. Sesuai sangat rasanya menu asam masam macam ni kalau untuk menu bersahur. Biasa la kalau pagi  tu memang tekak li...