Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 18 May 2010

Syukur dah selesai

Baru lepas tengok MIL kat wad..Dia baru kuar dari bilik ot dalam kul 8. 30 tadi...

Sampai sana..nampak dari jauh cik hb duduk kat luar wad sambil tersandar kat bangku..Kat tangan dia ada pegang 1 paper kaler kunin...Sampai ja..sue tanya..kertas pa tu...
Hee..dia tunjuk..Laaa kad kematian..Huiiss!!..kejut gak...Lupa la..ni kan operation buang anggota..So..kena tuntut angota tu kat bilik mayat...Cik hb dah penin..tak tau cara mana nak buat..Sue apa lagi la..memang fist time..tak tau.


Sat lagi cik hb nak try tanya budak2 kat bilik mayat tu..cam mana cara nak buat tu...Oh lupa nak habaq!..operate tadi buang sampai betis dia ( cik hb la yg cakap..sue tak tgk pun..takutttt)
Lepak sat dekat wad..bagi MIL makan dan minum dulu baru balik rumah..Ya la..kebuluq dia..dari pagi tak makan papa...Posa dari pagi..Operate buat kul 5 lebih..Mana tak lapaq orang tua tu...Sian tau

Tak pa la..yang penting sekarang ni semuanya dah selamat..Syukur Alhamdulillah..

Now..sue nak balik rumah..nak rehat2..( sian adik ipaq kat rumah tu..macam mana lah makan minum dia..esok nak peksa lagi lak tu ).

4 comments:

lemongrass said...

Sue,
Alhamdulillah op dah selamat. Memang ngeri diabetes ni kalau tak terkawal, satu badan dapat effect nya.
I doakan you dapat melayan kerenah MIL dgn sabar ye :-D.

ibh said...

Tq kak LG..
Hee..teringat lak pasal MIL kak LG..heee

ieda said...

alhamdulillah dah selamat ..

semoga MIL sue bertambah sihat dan bahagia selamanya :))

ibh said...

Alhamdulillah kak..selesai sudah..sekarang ni nak bg dia biasakan diri ja..maybe nanti nak bg dia kaki palsu..supaya mudah skit nak bergerak...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "