Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 2 May 2010

Kenduri & Jusco

Salam..

Sue baru balik dari kenduri kawen..Penat juga,..mana taknya..balik kenduri tadi cik hb terus lajak pg ke langat..Saja round2 tengok tanah ( iyee..yee..ja..macam kayo jer..asyik tgk tanah memanjang..).



Nak cita pasal pagi tadi nih...
Sebelum pg kenduri..pergi singgah dulu Jusco ( kes hadiah tak beli lagi la ni)...ya lah..jusco dah dekat dengan rumah...Open day dia hari tuh 28 hb April, tapi sampai la ni langsung tak pi lagi.....



Ramai betul orang, awal pagi pun dah ramai orang..apa lah keja diorang ni ..asyik shopping ja..(ekekekekehhh..ayat jeles la tuh..)..Sekejap ja dapat round..sebab hadiah yg dicarik tak der..So cik hb ajak pg Seng Heng ja lah...


Dalam hati memang tak puas tuh..belum sempat jelajah semua tempat..dah ajak balik..hu.hu..huu...Tunggu Jusco..sue akan datang lagik...Tak da orang nak bawak..mau jalan kaki pun jadik la...heee..heee

Pada yg duduk area Kajang & Cheras..Jusco Bandar mahkota Cheras dah buka tau...Tapi kalau nak pergi..sila ikut jalan Mahkota Cheras ya...jangan ikut Jln Sg.Long ( nanti jem lak jln kami nih..wakakakaaa....mcm sue punya jalan jer yek!...Tak sanggup tengok ramainya orang yg pergi ke sana..)



4 comments:

ijan said...

Nak soping jugak!!! hehhehe..
Terliur nye tengok gelama masam at bawah nuh! makan ngan nasi panas mau meletup..fuh fuh... ada sekor lagi dlm lemari tu. sayang nak goreng.kihkihkih

Mia-Ina said...

kte pun br ingat nk p shopping kat jusco beli blous terbaru ikut size mia..hehe

ieda said...

salam sue ... hehehe best erkk shoping mall dekat ngan umah .. gatai tgn jerlahhh .. hehe

dik nasi grg campak tuh menawan ati kuuu :))

ibh said...

ijan : alamak!..siannyer kalau org jauh yg teringin..hee..hee


mia ina :.jeles betul la..mia dah pakai saiz makin kecil..hu..huu

Kak ieda : memang best..tapi duit poketnya cepat la kering nanti..hee..hee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "