Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Selamat bercoti


SELAMAT HARI PEKERJA
Hari ni...nak bermalas- malasan bleh tak?

He..hee..hee..tak da maknanya...walau hari ni cuti hari pekerja...tapi keja2 kat rumah ni tak pernah coti ok...Hu..hu...

Apasal lah..hari pekerja tahun ni jatuh pada hari sabtu...kalau ahad..kan best
Tentu Isninnya dapat cuti lagi....

Ok lah..Tuan belog nak sambung berkoje nih...Daaaa




5 comments:

Mia-Ina said...

keja kat rumah wjb kena buat gak...lain le klu single mcm mia ni..hehehe...selamat hari pkerja kak su

...aida... said...

Selamat hari pekerja juga sue. Hari ni buat kerja rumah habis-habisan. Konon esok nak relaks habis-habisan pulak.Sebab hari raya kita raya sungguh2, hari pekerja kita kenalah bekerja sungguh...(Ayat utk gumbirakan hati sendiri ;-p)

ibh said...

Mia ina..Tu la pasai nya dik..hu..huu

ibh said...

Mia ina..Tu la pasai nya dik..hu..huu

ibh said...

aida :..Kalau esok bleh berehat..hu..huuu

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...