Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Perhatian!..perhatian!

Tak tau la sama ada nak percaya atau tidak..
Tapi kalau ambil tahu pun tak salah rasanya.
Sue ada terima massage dari seorang sahabat..Masagge ni berbunti macam ni
Ada new drug..nama DURUNDANGA, bentuk powder..yang akan diletakkan atas business card dengan pewangi..Biasa lelaki guna cara ni untuk rogol mangsa mereka..perempuan akan hidu kad tu dan selepas beberapa saat, akan pengsan dan hilang ingatan. Kes ni dah berlaku dijohor..



So..kawan2 becareful la ya..kalau terima name kad dari orang yang tak dikenali, jangan la dok hidu2 plak (ha..haa..tuju pd diri sendirik jugak ni..sbb suka hidu2 kalau wangi..heeee)..kang tak pasal2 terkena..Eiii..mintak2 dijauhkanlah…
Ok..sharing is caring kan..Daaaa….



1 comment:

ieda said...

thanx for that info dik .. hermmm x salah sharing .. mcm2 hal yg berlau lately nieh .. takut dgn keadaan manusia zaman skrg nieh huhuhuh

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...