Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Facebook vs Cafeworld


Apasal la malam ni tak boleh nak bukak Facebook pulak...Banyak kali dah try..tapi still tak bleh bukak...Nape la pulak...


Ekekekee..sebenarnya yang ia..ia sangat nak bukak fb tu bukan pasai pa....Nak bukak ni ja sebenarnya
.
.
.
.
.
.
.
.
Heeeee...Cafe World

Sue ni tau bukan saja masak kat rumah ni..tapi kat alam maya pun sue masak juga..siap ada cafe lagi..Wakakakakkaa..mesti ada yang nak muntahkan..tengok perangai sue yg macam budak2 lagi..

Apa daa..dah tua pun still main game ka..Sue main game untuk suka2 ja tau...Sekarang ni masalah sue dalah fb tak boleh bukak..sue dah masak makanan untuk tempoh 4 jam ja..
Alamatnya, esok semua tu dah rosak la..Rugi..rugi...Ekekekeehhhh.....Siot ja kan....



Alaaaa..sue tau..kat luar sana tu pun ramai lagi yg dah besaq2 still main games lagi kan?..Baik..ngaku cepat..Malu la tu...ekekekehhhh!!!!!...


2 comments:

...aida... said...

Angkat tangan... saya pun main cafe world jugak. Siap set masa makanan masak ikut time balik kerja lagi. Kalau terlalu sibuk set masak masakan yang 2 hari punya. Sama naik dengan anak. Neighbour plak anak murid sendiri. Lawak jugak rasanya. Dalam kelas tak pernah bincang pun. Buat tak tau je masing2.

ibh said...

ekekeke..ada jg kwn sue rupanya...Huuu..bagus tu..main ngan anak murid..janji bleh tambah neighbour kan..ha..haa

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...