Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 13 May, 2010

Habis sudahhhh


Habis sudah slot Adamaya...memang ala2 feeling gitu masa tengok...Sue tengok awal skit..Kul 6.15 dah tengok melalui laman web dramamelayu.com..Ingat memang dah frust juga, sebab dah kul 6.15 still tak balik lagi..Sib baik cepat bukak blog..Tengok n3 cik min pasal siri akhir adamaya ni..Tak sangka rupa2nya kat web dramamelayu.com cita ni dah bleh tengok..ingat bleh layan cita yg dah terlepas ja....so, apa lagi..gelak besar la...Kira bleh layan awal la...


Siap canang lagi kat bos..Akakakka...kebetulan dia pun balik lambat ( maklum la..tadi petang hujan sangat la lebatnya..jadi ramai yg balik lambat, termasuk la my bos)


Apa laie..sue bg la link web tu..akakakaa....tak kuar bilik dia..layannn cita adamaya juga...
Kesimpulannya...cita ni memang best..Errr...cita apa pulak la lepas ni..Adakah akan sehebat cerita adamaya nih?...heeee

p/s...Sapa2 nak tengok cerita2 melayu yg lain bleh la layan kat web dramamelayu.com ni
ya...sue pun sempat juga layan cerita sayang cendana..ekekekee...


4 comments:

ieda said...

dik sayang cendana tuh sedap tau .. tapi akak sokmo miss .. mlm dah sebuk tgk anak2 homeworkk ,masa bilerlahh leh tgk tv .. huhuuh

ijan said...

Ohoho..sudah habis ye. Teringin nak tengok citer ni. ramai benar dok buat entri pasal citer ni.. best ek? :)

Mia-Ina said...

so feeling tgk adamaya at the end

ibh said...

Kak ida :Tak pe kak, kalau dah terlepas bleh layan lagi melalui tenet..Ha ah la sonok juga cita tu..bleh layan la

Ijan: Ya ijan..memang seronok cerita tu...Bleh tengok balik melalui web tv3 or dramamelayu.com

Mia-ina: Haa..haa.memang feelling ja..Syok cerita yg ala2 romatik cam tu..heee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "