Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 15 April, 2010

Wahhh...segarnyaa

Salam..

Fuhhh!!!..Penat..penat..Hari ni berjaya buat workout 45 minit. Baru jer habis ni...Still di opis lagi..Rehat dulu sebelum balik rumah...

Actually..mulai hari ni..sue dah join program Jom Kurus kat Hosp. ni....Hari ni..aktiviti hanya ringan ja...panaskan badan..berjalan mengelilingi hospital ni ( jauh tu..dah keliling..baru tau besar gak hosp. ni rupanya...)...pastu wat curcuit trainning (betui ka eja ni..) regangan skit...Ok la tu..berbaloi juga..merembes2 peluh keluar...

Hope..aktiviti ni bleh jadi pemangkin untuk sue kurus balik...cayalah...


Esok..kena pi kursus lagi..3 hari..Kain baju belum kemas lagi...Leteh betul la...Hu..huuu..nak tinggal hb lagi....Sib baik pi PD ja....




3 comments:

ieda said...

waaaa cayuk2 dik ..
akak jugak dah lama x workout .. tunggu mesin sampai umah lambat sgt .. heheh

bagus2 utk sehatkan tubuh badan tu yg penting ..
dik kerja di hsp yerk .. tawaf tuh xtvt bagus .. kuar segala peluh tuh :)

Mia-Ina said...

wah bgsnya akak dh ikuti program..semoga berjaya ya

eynda said...

Bagus la ada program macam tu...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "