Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (7) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (240) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (16) Menu Mudah (13) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (2) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (19) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (3) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (9) Wishlist (6)

Morning

Morning semua....Hari ni sue dalam mood yang riang dan senang sangat...Pagi ni breakfast just ambil segelas rx-lite and teamix ja...




Aktiviti hari ni..mengemas rumah...Sangat penat..tapi puas hati. Tak payah workout lagi...Kerja2 mengemas 4 bilik, 2 bilik air, sapu sampah, mop lantai, kemas laman and xtra cuci semua kipas..basuh baju dan sidai baju....turun naik tangga banyak kali..fuhh..berbaloi..merembes2 peluh yang keluar..( sambil Layan lagu Lenka- Trouble is a friend..muzik rancak..lagi semangat la mengemas..heee..hee ).Now, rasa sangat fresh sangat2...





Now...tinggal nak kemas dapur lagi ( haa..haa..sempat lagi taip n3..haa..haa )..Lepas tu nak masak lak..Eeee...tapi tak terfikir la nak masak pa hari ni....Perlu ka bukak peti sejuk..duduk menung depan peti utnuk cari idea nak masak pa...He..heee....
Okey..nak masuk dapur dah..nanti kita bersiaran dari dapur sue pula ya..Daaa....



No comments:

Creamy butter chickens

Buat kali pertama mencuba buat menu ni. Selama ni tengok saja. Tak pernah nak rasa or nak buat. Tapi ada satu hari tu, hakak terambil s...