Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (230) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (12) Menu Mudah (8) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (16) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 24 April 2010

Morning

Morning semua....Hari ni sue dalam mood yang riang dan senang sangat...Pagi ni breakfast just ambil segelas rx-lite and teamix ja...




Aktiviti hari ni..mengemas rumah...Sangat penat..tapi puas hati. Tak payah workout lagi...Kerja2 mengemas 4 bilik, 2 bilik air, sapu sampah, mop lantai, kemas laman and xtra cuci semua kipas..basuh baju dan sidai baju....turun naik tangga banyak kali..fuhh..berbaloi..merembes2 peluh yang keluar..( sambil Layan lagu Lenka- Trouble is a friend..muzik rancak..lagi semangat la mengemas..heee..hee ).Now, rasa sangat fresh sangat2...





Now...tinggal nak kemas dapur lagi ( haa..haa..sempat lagi taip n3..haa..haa )..Lepas tu nak masak lak..Eeee...tapi tak terfikir la nak masak pa hari ni....Perlu ka bukak peti sejuk..duduk menung depan peti utnuk cari idea nak masak pa...He..heee....
Okey..nak masuk dapur dah..nanti kita bersiaran dari dapur sue pula ya..Daaa....



No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "