Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Ada rupanya...


Sangat terlambat hokey...baru tau lak..ada filem Lagenda Budak Setan...Tu pun sebab baca n3 kak maya tadi.


Adakah filem ni di adaptasikan daripada Novel Ahadiat Akasha?.."Lagenda Budak Setan" ( kena serch ni)...Sue ada simpan novel ni..Novel ni kira top juga masa zaman sekolah dulu...And Ahadiat adalah salah seorang penulis favorite sue...


Kalau betul..memang syok la..Sebab cerita tu memang best...Tapi storynya lebih kepada muda mudi la ( huhh..i tak tue lagi hokey...still bleh layan lagi) ... Ada sapa nakbelanja sue tengok tengok cita ni tak?..Hee..heee...ayat tak bleh blah betul la kan...macam banyak peminat jer...haa..haa...

Okey..sama2 nantikan kemunculannya di cinema ya....



No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...