Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Jom Kurus

Selesai aktiviti Jom Kurus hari ni....Tapi sayang lupa nak amik gambo program...
Hari ni penat skit..sebab aktiviti dah up skit....Rasa bergetar semua lemak2 di peha ni.....Paling tak tahan masa buat haverst step tadi la...30 minit bleh stady laie...kali kedua..buat 1 minit...gigil kaki maaa...wahahahahaa...tu tandanya apa tu?....Piki sendiri lah ya....

Sue memang akuilah..stamina sue memang dah teruk pun...tu pasai..baru buat aktiviti macam ni dah tercungap2...Tapi memang best..peluh keluar merembes2...bagus kan..heee...

Okey..sekian sue melaporkan untuk aktiviti Jom Kurus kali ini....( wahahahahaaa..ada cam karam sing walia nya stail tak?...wakakakakakaa)

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...