Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Rasa cam malu ja...

Alamak..rasa macam termalu sangat2..Kawan2..apa korang rasa hah..kalau korang chat ngan sahabat lama..tapi tak berbalas...Segannyerrr....orang tak sudi pun nak bertanya kabor..tapi kita jer ia..ia..huuu..huu...

Hu..huu...i tau la..dia tu pernah dulu syok kat sue...( teruk juga i layan dia dulu...huu..huu..nak wat cam ner..tak da hati nak bercinta..Bagi hadiah..amik..tapi nak couple..tolak..hee..kejam kan)...Tapi tu semua kisah lama la..Zaman sekolah2 dulu...La ni bila dah tue...saja jer nak tanya kabo...Tapi sangat malu...tak dibalas pun pertanyaan ku...Apa maksudnya tu yer...kalau tak suka..buat apa dia add sue dlm friends list dia...Cam siot jer rasanya..kalau ada baldi..rasa nak nyuruk jer muka....wakakakaa...

A_ _N_..ko marah ker...Dulu, haku memang tak main cintan cinton nih..Hadiah?..dah ko nak sangat bagi..Aku amik la..nanti kalau tak amik..ko malu lak...Kad bunyik2 yg ko bagi dulu tuh..Ntah hilang mana tah..Sama la..ngam frame gambo bunyik2 yg ko bagi tuh...still ada lai ( kat kg la..rasa2nyer la)..tapi dah tak sempurna la ropennyaa ( maklum la..anak buah ramei..buat main depa ja)...Sorry la A _ _n _...tak der niat ya haku nak rijek ko dulu..Tapi cinta mana bleh dipaksa beb...



Hadoii..ntah apa2 la yg sue ngarut ni..Lantak lah kan...



Hapdet 8.15 Pm...
He..hee..memang teruk betui la sue ni kan..sllu salah sangka...He..hee..kawan sue tu dah balas pun msg sue..Dia say sorry tak balas..tgh bz rupanya..He..hee..so..pengajarannya ialah..jangan cepat salah sangka..Heee

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...