Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (230) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (12) Menu Mudah (8) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (16) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 9 June 2010

Poco2 and Terengganu...

Salam semua...macam lama sue tak update kan..kihkihkih..macam la ada sapa2 heran kan..

Okey!..seperti biasa..hari ni baru selesai aktiviti poco2 + aerobik...Fun sangat...rasa sihat..Setelah hujung minggu tadi bertungkus lumus memerah keringat dalam majlis kenduri kawen adik..Update cita kenduri nanti lah yek!..Gambo2 masih belum transfer lagi....


Jumaat ni sue cuti lagi..nak pergi follow rombongan pengantin ke Terengganu...Heheheh..mesti korang heran kan..macam mana sue boleh menghadirkan diri di majlis2 tu semua ka..
hahahaa..My MIL dah tak der sekarang ni..Minta abg ipar sue pula jaga MIL..lagi pun MIL dah mula meragam duduk rumah sue...Dah susah nak dilayan...dia nak balik kg dah..So..untuk mengelakkan dia pulang..kami minta anak dia yang sulung tolong jaga pula..( and ada sbb juga kenapa dia duduk rumah abg ipar tu..sedey tau..hope sue and cik hb ni diberikan kekuatan dariNya untuk bersabo dgn keadaan ni..huhuhuhu..)..Lagi pun adil la tu kan..sebelum ni tanggungjawab sepenuhnya diletakkan ke bahu cik hb sue sorang ja kan..Sesekali kami lepas tangan macam ni tak pe kot...Sian cik hb sue tu..hee..hee..Ok!..tak mo cita ala2 emo gitu...Nak cita seronok2 ja...

Pergi Terengganu sekejap jer kot..Tapi kami akan gunakan peluang ni untuk bercuti sepuas2nya juga..Lama dah tau tak bercuti..huhuhu...Apa2..sue update kemudian ya cita pasai Terengganu..


Ok!..sue nak balik dah ni ( heheh..update dr opis nih!..pakai tenet opis..heee)...Cik hb dah tunggu tu..Ok Daaaa.....Muaaahhhh!!!!!...


No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "