Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 17 June 2010

memang tak dijangka


Morning!....


Cuti lagi ( terpaksa cuti sebenarnya)...Pagi2..kalut nak pg keja..keta tak bleh start...
Cik hb try byk kali tak boleh hidup jg...Nasib ada jiran sebelah yg baik hati...Dia sipa suh anak bujang dia tolong tolak..Tapi still tak mo hidup gak...

Jam dah menunjukkan kul 8.30 pagi...Cik hb tgh tunggu makenik datang..Janji kul9 nak datang..alih2 sampai kul 11...

Cik hb siap boleh sambung membuta laei ( hambek ko..malam tadi layan bola sampao kul 4 pagi baru balik...)

Sue..tukaq baju..pi masuk dapur..siap2kan breakfast + masak untuk tengahri sekali...


Sudahnya..keta mmg tak bleh hidup gak..Mekanik tu kata enjin problem..So kena tarik bawak bengkel gak.. Memang naya la ni...Melayang lagik la duit..

Udahnya..cik hb sorang ja pg opis..Dia tak bagi sue pg..sebab naik moto buruk..ekekekkee....Kang sian lak moto tu..Hazab dia nak tanggung berat sue ngan cik hb..yang beratnya ala2 guni padi gitu...So..diumumkan ya...hari ni Sue Mencutikan Diri lagi......

Layan menu breakfast pagi ni....

1 comment:

zara aluwi said...

Cekodok udang ermmmm memang best cicah sos cili buat sendiri lagi umph!

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "