Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (230) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (12) Menu Mudah (8) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (16) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 20 June 2010

!4 Day Challenge

Salam..


Punyalah lama dah kempen 14 Day Challenge With Nesle Bliss ni..



Tapi baru hari ni terbuka nak mencabar diri ini sendiri.. ( tu pun sebab teruja masa jengah website Kevin Zahri )


Actually, Nestle Bliss ni memang antara minuman kegemaran sue...Tapi tu lah..kadang2 bila shopping...Antara Nestle Bliss ngan Shine..kalau time tu..shine murah..tu la yg sue ambik..Tapi kalau jalan2..sue biasanya ambik air ni yg botol kecik tuh!...

Kat opis pun...kalau bukak peti sejuk kat pantry tu..kalau ada air nestle bliss ni, tu seu punya la tu..tak dak org lain lagi yg punya..heheee.


Dan juga tabiat buruk sue..adalah suka simpan stok Nestle ni sampai la kadang2 terluput tarikhnya...
Yang atas ni....NESTLÉ® BLISS® Low Fat Yogurt Drink


Yang ni plak..NESTLÉ® BLISS® 0% Fat Yogurt Drink...Sekarang ni..sue lebih suka yang tiga ni sebab 0% fat kan..hehehhe


Tengok la kalau tak caya..
v
v
v
v
v


More info pasal Nestle Bliss ni sila lah ke Official Websitenya sendiri ya...

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "