Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Kitchen

- pic kredit to Google -

Ohhh!!!
Saya teringin sangat nak kitchen macam ni.

Puas main masak-masak . >>>>>> ciss!!!..macam kaki masak..:P

Tu..tu..kat luar tu siap tanam pokok- pokok herba and sayur-sayuran...

Lol..Verangaaannnn. (^_^)

11 comments:

Cheetah said...

takpa, berangan dulu.. nnt satu hari dpt la dapur mcm tu.hehe.. sypun suka gak, senang nk berkecah.hehe

sury_masury said...

salam tuan rumah..ok lah tu verangan dulu..kot2 jadi kenyataan..sury pun minat style dapur cam tu..balik kpg pencen nanti nk buat camtu lah..heheheh..best kan...kat luar leh kebun2 sikit...:-)

ibh_sue said...

Ya. . Yg senang nak berkecah tu yg sue suka juga. Heee. . Meh verangan sama2

Newskaki said...

Hello, we're Newskaki, Malaysian Bloggers News Network Portal. We are pleased to invite you to our big family of bloggers, no matter you are local or not, just log on to www.facebook.com/newskaki or you can return us an email: advertise@newskaki.com. Not a blogger? It's okay for us, visit us at www.facebook.com/newskaki for latest hot events.
Also, don't miss the tempting Tutti Frutti with 20 percent discount in 1Shamelin only for first 50 Newskaki fans and bloggers! Not a fans yet? Join us now!
See you soon.

ibh_sue said...

Kan. . Kan. . Besttt. .

Bitt (doubleIS) said...

alamak kena rajin menanam baru syok kot..petik jek kann ;)

ibh_sue said...

Tu ar. . Kena rajin menanam. Baru dpt hasil yg segar dr laman. Heee

Azini said...

Betul tuh..saya jenis malas nk tanam..sib baik suami rajin..jadi dia tanam semua

gerhana luka said...

sue ko nak ke dapur gitu? abang ipar aku leh buat janji ongkosnya beres dong kik.kik.kik...

ibh_sue said...

Aduihhhh!!. .Beressss. . . Tp Kena tggu aku buat rmh baru atas tnh luas tu baru ble bwt kitchen beso mcm tu. ;)

ibh_sue said...

Wah! Untungnya. Suami Azini rajin. :)

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...