Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 18 July 2012

Kita diam saja ya. .

Assalamualaikum.
Ntah apa- apa tajuk n3 kan. Padahal just nak tulis.
Hp rosak! Senang ja kan.
Seteress juga bila hp langsung tak boleh pakai.
Ok! Ok! Tau la orang dah tak pakai hp macam i nih.
Tapi apa kesah. . Janji boleh buat panggilan keluar masuk dan sms sudah. .  Eh! Hp ni kira hokey jg la. Boleh ambik gambo ( byk gambo2 food sue ambik gn hp ni) online fb n blogging pun buleh apa.

So, kawan- kawan buat masa ni tak payah la call dan msg ya.
Nanti ada yang marah pulak, kata sue tak mo reply msg. Huhuuuu
Kita VIBER ja lah ya. Tak pun ym ja. Tu pun nasib ada tab ni yang boleh jadi penyelamat. :)

Ok! Tu saja pesanan penaja untuk pagi ni. Daaaaa

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

yan's cottage said...

sama huby yan hp dia pun rosak semalam
terjatuh skrin pecah....!!!!nasib baik yan ada dua hp bagi dia pinjam
dulu.....

ieda said...

oh rosak .. hurmmm ok diamm diamm ;))

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "