Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (1) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (5) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (233) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (13) Menu Mudah (9) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Bulan Ramadhan

Assalamualaikum...
Syukur alhamdulillah 4 hari dah kita berpuasa. Cuaca diluar tu masa sue nak sampai tadi dah mula hujan rintik2..Subhanallah, begitu damai ja terasa cuaca masa turun kereta tadi..

Ok!.Just nak share ni ja .Pagi2 tadi dalam keta sempat juga jenguk wall Prof Dr Muhaya... Ternampak ni, So..sue share pula disini.



See...Banyaknya ganjaran puasa di bulan Ramadhan ni kan. Ya Allah! semoga diperkuatkan lah iman hambamu ini. Diberikan ketabahan dan kekuatan untuk meneruskan kehidupan yang dipinjamkan ini ya Allah.

8 comments:

CT Delima said...

As'salam Sue

A'ah cuaca pagi ni sejuk seakan berada diatas gunung kinabalu aje..terasa2 angin yang menyapa dipipi sejukkk! bersyukur padaNYA sekurang2nya anak2 yang berpuasa tu tidaklah letih kan.

terima kasih Sue berkongsi info ni suka jika amalan kita diberkati dibulan pausa kan :)

Qasey Honey said...

tq Sue ats perkongsian tu...

zila norazila said...

salam sue,salam ramadan..selamat menjalani ibadah puasa..thnks berkongsi ilmu..:)

ijayuji said...

Salam kak sue cayang! salam ramadhan buat akak sekleuarga n salam kerinduan dr kita kat sini muuuuuaaahhhh3!!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Sue.Dah lama k.atie xsinggah kesini.Slmt berbuka puasa & menyambut bulan Ramadhan tuk Sue sekluarga.

Kat tpt k.atie ni panasssss.Klu berbuka tu mmg cari air dulu larrrr..

Semoga kita semua mendpt byk ganjaran dibulan ramadhan yg mulia ini.InsyaAllah

yan's cottage said...

salam su....
info yang berguna.....tq

eynda said...

TQ for sharing :-)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Masak Asam Ikan Kering Haruan

Assalamualaikum. Sesuai sangat rasanya menu asam masam macam ni kalau untuk menu bersahur. Biasa la kalau pagi  tu memang tekak li...