Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 17 February 2010

Story mory

Alhamdulillah

Syukur sangat2...diluar sekarang hari tengah hujan...Hope cuaca malam ni tak panas macam malam tadi lah hendaknya...Dengar berita semalam, cuaca dekar Perlis sangat la panas...Tapi memang pun kalu balik sana..cuaca sangat panas..Paling panas sue pernah rasa 37 darjah...Memang macam ikan kering rasanya..Seyess..tak tipu punya..sampai ada satu kali tu, hb bawak sue pusing2 satu perlis ( bukan berlagak key, macam orang bandar...tp sian kot tengok sue kepanasan..sambil dia pun sama tak tahan kepanasan )...siap tertido lagi..sedap tido dalam keta ada aircond..Berapa kali pusing Perlis pun tak tau ( kecik jer Perlis tu..)..siap bleh lajak masuk Kedah laie...Hee..hee

Key..cerita pasai cuti raya cina plak...Tak ada apa yg best pun nak cita..Sebab dari 12 hb ( amik cuti bagai..he..hee..mencoti kan diri sempena hari jadi sendirik ) hingga 14 hb..duduk rumah ja..Sangat boring..duduk rumah sorang2..Last2 hb call bg tau suh siap2 pack barang..isnin pagi balik sg besar..Wahhh..dalam hati sangat la berbunga..sebab dapat juga balik kampung...isnin pagi 15 hb tu dalam kul 7.30 pagi baru gerak balik kampung sg. besar (plan awal dia nak gerak kul 5 pagi..huu..tapi hampeh..mesti tak ikut plan lah..)Sangat gembira dapat pulang ke kampung...Hari selasa dalam kul 10..gerak balik KL..tak mo lewat2..nanti jalan jem..sebab semua orang nak balik Kl kan sebab dah habis cuti...

Sampai KL..biasa ler..PENAT beb..So..sambung MEMBUTA..wakakaka...


" />

2 comments:

Mia-Ina said...

memang klu jejalan kat perlis...keciknya negeri mia tue kak..hehe...

so, mia rs klu nak honeymoon g negeri lain jela..hahaha...

bestnya dpt bercuti ni

ibh said...

Wakakaka..lawak la mia nih..nak pg honeymoon carik tempat yg sejuk2 ya mia..heee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "