Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Kita minum duluuu....

Aduiihhh...cuaca still panas lagi.....Malam ni malam minggu, duduk rumah sorang2..hb kuar sekejap pg opis tengok keja dia....maybe, balik lewat skit....Orang lain semua dah sampai kampung masing2 agaknya masanya...




Tadi petang, hb ada cakap...tak pa lah, ayg siap2 kan ja lah bag..insyaallah..malam isnin ker..malam esok ker kita balik la kampung awak ....Sue diam jer ( dalam hati..yess!..yes!...balik jg kampung...berjaya juga dengan tipu helah muka sebek ku inih..hee..heee) Alaaa....lagi pun kampung sue dekat ja....munasabah la boleh balik..lain la nak balik Perlis nu....kalau stakat 4 hari tak cukup....




Actually, cuti kali ni..sue mmg tak bunyik pun nak ajak balik kampung...cuma buat muka ala2 kesian ja....Ya la..sbb minggu lepas lagi dia dah bunyi yg dia sgt sibuk..so tak bleh balik kampung...Tapi kalau balik pun, maybe balik Perlis..sebab lama tak balik sana ( tapi..kampung i pun lama tak balik juga maa....) Hadoii la......ni baru cuti Raya Cina, belum lagik cuti hari raya....Erk!..Tahun ni raya puasa balik kampung dia laa...waaaaa.....





Key lah tutup cita pasal balik kampung ( sbb org lain dah lama sampai kg masing2..hu..huu )...sambil rayau2....nak jenguk rumah kawan2...Jom!..kita minum dulu...Layannnn






No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...