Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 14 February 2010

Nih N3 Sticky Mood ~ Kelahiran terbaru dan cabutan bertuah cikmin.com










Salam
n3 kali nie dibuat khas sebab sue dah join contest cabutan bertuah dari cikmin.com
Pada kawan2 yg nk join sila klick Blog CikMin .Tujuan contest ni dibuat adalah kerana meraikan perpindahan cikmin dari rumah lama ker rumah baru ( dari kasihabadi.blogspot ker cikmin.com ). Ada hadiah tau.......so pd sesiapa yg nk join silalah klik ya...Jangan malu2.....jom lah tunggu apalagi... :)


Okies..kita kenal skit dengan CIKMIN.COM nih
'Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih.'


Sapa2 nak menyertainya..sonang yo..CnP syarat nih yo...

1.Apa yang anda semua perlu lakukan,cuma copypaste ayat dibawah,buat satu entry baru dan masukkan ayat dibawah sebagai enrty anda dan publish! senang kan?sticky kan entry sehingga 14hb februari 2010.

Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih.

2.Entry anda semua mestilah menggunakan tajuk ‘Kelahiran terbaru dan Cabutan Bertuah cikmin.com’.

3.Jika anda sudah menyiapkan entry sila tinggalkan komen dan link entry anda diruangan komen dibawah,cikmin akan pergi buat sport cek ok.

4.Cabutan bertuah ini akan tamat pada tengah malam pukul 12mlm 14hb februari 2010.

5.Penyertaan terbuka pada semua.

So..senang jer kan...Meh kita ramai2 join contest nih...

2 comments:

cikmin said...

ok sue cikmin dah view!gud luck ye...

kakchik said...

salam sue.
kakchik pun dah join.

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "