Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Menu minum petang nih....

Sebenornya...tak rancang pun nak buat makan2 untuk minum petang ni..tapi tadi dalam kul 4 lebih adik call, dia kata nak datang sat.. Apa lagi, kuar jelah apa yg ada dalam peti ...sudahnya buat ler cekodok nih.. Simple sesangat....Tapi sedap, sebab makan ramai2 ( idak ler ramai pun..kami berempat jer, termasuk si kecik cinonet tu)... Ya la..hari ni..satu hari duduk rumah sorang...Sangat2 la boring...Nasib la, internet ada....


Key layan ler pic nih!..

Nih la..budak kecik si auni, yang kalau datang asyik la nak turun naik tangga...Tak penat langsung ko ye auni...hadoii..hadoiii....







3 comments:

eynda said...

Kalau gathering makan simple2 pun jadi sedap kan....baby auni tu boleh geng dgn hannah la...mesti dua2 ada je benda nak buat :-)

ibh said...

Betul kak...kalau ada biskut..serdak pun sedap..kalau dah kumpul ramai2

ibh said...

Betul kak...kalau ada biskut..serdak pun sedap..kalau dah kumpul ramai2

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...