Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 6 February 2010

Menu minum petang nih....

Sebenornya...tak rancang pun nak buat makan2 untuk minum petang ni..tapi tadi dalam kul 4 lebih adik call, dia kata nak datang sat.. Apa lagi, kuar jelah apa yg ada dalam peti ...sudahnya buat ler cekodok nih.. Simple sesangat....Tapi sedap, sebab makan ramai2 ( idak ler ramai pun..kami berempat jer, termasuk si kecik cinonet tu)... Ya la..hari ni..satu hari duduk rumah sorang...Sangat2 la boring...Nasib la, internet ada....


Key layan ler pic nih!..

Nih la..budak kecik si auni, yang kalau datang asyik la nak turun naik tangga...Tak penat langsung ko ye auni...hadoii..hadoiii....







3 comments:

eynda said...

Kalau gathering makan simple2 pun jadi sedap kan....baby auni tu boleh geng dgn hannah la...mesti dua2 ada je benda nak buat :-)

ibh said...

Betul kak...kalau ada biskut..serdak pun sedap..kalau dah kumpul ramai2

ibh said...

Betul kak...kalau ada biskut..serdak pun sedap..kalau dah kumpul ramai2

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "