Cuba Teka (CONTEST)

Masuk nih..kira kali ke 2 la sue join contest...Contest ika nih senang ja..just teka dia mana satu...


Syarat2 nya seperti di bawah ya...( C n P dr ika ja)

( Hadoiii la ika..mana nak kenal nih..gambo form 2 lagik...guna dadu pun belum tentu betul....)

CUBA TEKA SY YG MANA SATU??

sesiapa yg dapat meneka, akan menerima penghargaan 3 sachet EXCELERADE!!tempoh meneka dibuka sehingga jam 11.59pm malam ini...Pada esok pagi, pemenang akan diumumkan,InsyaALLAH...



Syarat2:

1. Follower DIARI XXL

2. Belum pernah mencuba atau membeli EXCELERADE

3. Bukan budak sekolah SMK Taman Tun Dr. Ismail

4. Bukan kawan2 atau relatives saya..bau2 bacang pun tak boleh!!

5. Anda hanya boleh meneka SEKALI sahaja!!Sila post kan jawapan anda di bahagian komen di bawah ( pi komen kat blog dia lah ya..)...Pemenang yg akan dipilih ialah contestant pertama yg berjaya menjawab dgn betul..hehe.



Actually..contest nih disambung lg sehingga tghari esok kalau tak silap..kerana masih lg belum dapat pemenang.



So..sapa nak join..sila ker blog ika ya...i dah try dah..Fuhhhh..kena lah hendaknya..Wakakaka...



Comments