Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

RaNdoM saJA - wArNA WaRnI RaYa

Assalamualaikum.
Dah kata kan, nak share sikit- sikit cerita raya sue yang ala kadar. Tp tak mahu cerita panjang. Tengok gambar saja lah ya.

Akceli pada yang ada IG tau la macam mana suasana raya hari tu. Maklum la, sekarang ni lagi kerap update kat IG lagi daripada fb. Gambo ni pun ambik kat IG. Tp tak banyak gambar yang diambil rupanya. :)

Okeh! Meh layan warna warni gambo raya masa balik kampung sue hari tu. Raya kami simple saja, tapi best sebab dapat berkumpul ramai- ramai. :)

Published with Blogger-droid v2.0.8

5 comments:

ieda said...

wah meriahh nyee dik
tang BBQ tuu x menahan
macam2 haaa .. puas makan ;)

Madam Lala said...

waa.. nnt add la madam kat IG.. leh sharing2 gmbr..

madam guna id - madamlala

ibh_sue said...

Kak ieda. Mmg tiap2 thn raya kami bwt bbq. Tu ja cara dpt kumpul semua. Lg pun bleh jg jemput jemaah surau dgn jiran2 berdekatan. Merapatkan ukhwah gitu. Makanan harus la meriah. . . Heeee

ibh_sue said...

Bole. . Bole, sekarang jg sue add. :-)

yan's cottage said...

salam sue....!!!!!
meriah nampaknya raya kat kampung sue siap buat BBQ lagi....!!!!kalau tahu boleh datang he heeee...

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...