Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 10 August 2012

Jumaat sudah?


Assalamualaikum.
Salam jumaat semua. Siyes, sue baru sedar yang hari ni hari jumaat time sampai ja opis dan mula duduk. Terpandang kalender baru sedar yang hari ni hari jumaat.
Cepat betul rasanya masa berlalu. Bermakna, tinggal beberapa hari saja lagi kita akan meninggalkan ramadhan.

Ok lah! Dah alang- alang sue online kan. Update menu last minit semalam. Hampir 1/2 jam lagi nak berbuka baru rasa nak masak.
Kebetulan semalam sampai rumah agak lewat juga. Hb bawa pergi PARAM saja. Tapi biasa la, kalau pi PARAM pun. .  Sue memang tak tau nak beli apa. So, sue just beli kuih karipap untuk sue dan hb beli bihun sup dan pasembor untuk dia.

Sampai rumah sempat rehat dulu. Kul 7 masuk dapur nak siap2 apa yang patut. . Tetiba pulak boleh terfikir nak masak mee goreng. Alhamdulillah sempat juga siap. . 15minit ja tau. Memang belasah ja apa yang ada. Alhamdulillah, sedap juga. Cukup rasa. Hb pun makan juga mee ni masa berbuka. Dan mee ni juga lah menu sahur hb pagi tadi. Sue sahur just minun dan makan kurma ja. Cukup untuk sue, tu ja yang terlarat masuk perut pagi2. Heee.


Ok.   Stop dl. Walau pun tak online guna line office, tp now dah time untuk keja. Kita buat keja dulu ya. Nanti- nanti sambung. Sue pun jarang dah blogwalking. Nanti rehat boleh bligwalking dengan kencang ya. . Heeee.  Mau settlekan keja baru boleh tenang nak bercuti panjang kan. . Okeh!. Daaaa.

 .
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

kasihredha said...

akak pun sama...ingatkan hari ni masih hari khamis...cepatnya masa berlalu...ramadhan makin mninggalkan kita.

ijayuji said...

Salam kak sue cayang! ada lagi tak mee belen2 ni kak? kita nak buat moreh ni kak ehehe... kita ari ni bz sikit sbb tu lmbt jalan2, ni pun mata dah berat lepas solat ni nak terbongkang :D

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "