Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 8 December 2011

Ustaz Don Daniyal Don Biyajid

~ picture from Google ~

ASSALAMUALAIKUM...

Meh nak bagi tau....Cheqqqqq dah jumpa blog Ustaz Don...Ngeeeeee...sowiieee..Sue memang minat dengan Ustaz Don..Ni gara-gara segment 30 minit bersama ustaz Don yang ditayangkan di Tv Alhijrah ...

Lagi best..sebab dah berdepan dengan dia face to face kan..Fuhhhhh...lembut ja mukanya...Ops!!!...lupa diri sat..Hahahahahaa... Cita face to face jumpa dia tu, kita cerita lain kali na.

Ok..Sapa nak Like page dia KLIK SINI..and nak pi tengok blog dia KLIK SINI na....


Suka dengan cara dia berdakwah...(^_^)

13 comments:

gerhana luka said...

sue jangan tenung lama2 bahaya sebab muka dia mmg sweet giler kalah gula hee...

inahar ali said...

salam rindu sue..mekacehh melawat akak..pekabo? amboi kemain dpt citcet ngan ustaz don ek..sebaik bukan citcet azwan ali..hehe!

ibh said...

gerhana luka: Tu laaa..mmg sweet gila...Aku dah la duk depan sekali..Sgt khusyuk dan tawaduk tau aku dgr talk dia..wakakakakaa

ibh said...

inahar ali : kabo baik kak ina..Akak yg bz ke sue yg membz kan diri ya..kikikiii...Akak..duk berhadapan ja..cit cat tu idak la..kelu lidah..wahahahahahaa..:P

Cik Ina Do Do Cheng said...

salam sue


baru cik ina tengok muka ustaz tu, hati jadi sejuk, belum dengar suara lagi.sayangnya cik ina tak de astro, tak dapatlah nengok ustaz tu :)

Alin Marlini said...

suara dia cam Jehan Miskin..hehehe

MaryaYusof said...

Tak sempat nak kenal dgn ustaz ni...mmg best ke ceramah/dakwah die? Salam ziarah & follow disini...

ibh said...

Cik Ina...suaranya..fuhhh...kalo blajo..kompem masuk ja. Kat TV Alhijrah la kak.Rasanya, tak da astro pun buleh dapat chanel ni. Tapi kena cari la..

ibh said...

Alin Marlini: Jehan Miskin?..Kikikikii

ibh said...

Marya Yusof: Salam kenal Marya..Thank's singgah sini..Marya buleh ja tgk video dia dekat youtube..(^_^).

Yan said...

seronoknya jumpa ustaz don ye.. suka tang senyum dia tu.

Yan said...

seronoknya jumpa ustaz don ye.. suka tang senyum dia tu.

eyndayusoff said...

Blog dia ke tu? Macam tak caya je dia ada blog hihi..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "